P
Workshops
Heidi Boele

Workshops/cursussen

U kunt ook een workshop volgen. De workshops worden gegeven in groepjes van 2 à 3 personen in het eigen atelier. Er zijn verschillende workshops te volgen.

 

Workshop glas in lood

Tijdens deze workshop krijgt u eerst een algemene uitleg over glas in lood en glas snijden. Daarna leert u een glas in lood paneel maken van het begin tot het einde. Aan het einde heeft u een glas in lood paneeltje dat u mee naar huis kunt nemen.
Deze workshop kost € 70,00 en duurt ca. 4 uur.


Workshop fuse

Tijdens deze workshop krijgt u een korte uitleg over het fusen en slumpen van glas. Daarna leert u glas snijden en kan u een schaaltje, schaal of wandobject maken.
De prijs hangt af van de grootte van het object en of er alleen gefused of ook geslumpt moet worden (een schaal wordt eerst gefused en daarna geslumpt) een wandobject meestal alleen gefused
Ter indicatie:
Schaal klein (ca. 20 cm) € 52,50.  
Schaal groot (ca. 30 cm) € 70,00.
Wandobject vanaf € 47,50. De prijs is afhankelijk van de grootte.
Alle fuse workshops duren ca. 3 uur. De werkstukken kunnen niet direct mee naar huis genomen worden omdat ze na het maken in de oven gefused en eventueel geslumpt moeten worden. Na een paar dagen krijgt u een email of telefoontje en kunt u uw werkstuk ophalen.

 

De prijzen van de workshops zijn inclusief koffie/thee, gebruik van gereedschap, materiaal (standaard glas) en oven.

Wilt u echt een groot en/of ingewikkeld paneel of wandobject maken dan zult u meerdere dagdelen of avonden nodig hebben. De prijs wordt dan in onderling overleg afgesproken.